Melyik a legjobb márka laptopok körében? Acer, Dell, Sony, Toshiba?
Szempontok:
-megbízhatóság
-élettartam
-minőség
stb...
Ha csak ezek közül kell választani, akkor az Acer-rel van a legtöbb probléma (nem én mondom, a statisztika), de ez sem releváns a többihez képest. Dell, Toshiba oké, a Sony is, csak az mindig túl van árazva (nem csak a laptop, minden).
Én azért még mindenképp az ajánlott kategóriába venném a Lenovo-t (nagyon is) és a HP-t, Asus-t is.
Bár általánosságban igaz, hogy az árak növekedésével együtt jár a minőségibb anyag, jobb felépítés.
Eléggé kategória (illetve ár) függvénye.
Alsó kategóriában Acer, Asus, Dell
Közép kategóriában Dell,Toshiba,Acer,Asus
Felső kategóriában Lenovo,HP,Sony,Dell
Acer laptopok nem olyan rosszak, hidd el. Családban három is van, évek óta semmi bajuk. Az Acernek mondott eMachines-t viszont nem szabad megvenni.
HP-ból és Toshiba-ból csak a közép és felső kategóriát szabad venni, az olcsó HP és Toshiba gépek nem túl jók.
Lenovo az gyakorlatilag IBM, ennek megfelelően jó minőség, Dell szintén az minden kategóriában.
Sony az egyik legjobb minőségű laptopot gyártja, de az ára nagyon meredek.
Amúgy meg... nincs olyan, hogy "legjobb", mert minden gyártónak vannak jobb és rosszabb szériái.
A sony-k csak akkor jók, ha nagyon drágát veszel belőle.
tud a Sony is gagyit gyártani sajnos.
A dell viszont verhetetlen. Hiába U.S.A
Toshiba is jó, de szerintem azt is hamisítják már minta sony-t vagy gyártják már mindenhol.
A HP az mióta jó?
180 ezrért vettem egy HP laptopot és full gagyi.
Egy internetes hirdetés is megdolgoztatja, egyből 85 fok, hűtővel 70-75 és akkor csak netezek.
A vinyója eléggé romlott, kékhalála is volt már sok... Én senkinek nem ajánlok HP-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!