Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez tiltás Facebookon?

Ez tiltás Facebookon?

Figyelt kérdés
Már tiltottak le Facebookn,és tudom,hogy akkor nem látom az illető képeit,adatlapját,üzenetet sem írhatok neki.Eddig oké. De ma meg akartam nézni az egyik barátom adatlapját,de nem jelenítette meg.Kerestem közös ismerőseink között,de nem láttam.Viszont,amikor megnyitottam az üzeneteinket,akkor láttam,hogy a neve feketével van kiírva,nem tudok rákattintani,de üzenetet tudtam neki hagyni...akkor most törölte magát? vagy engem tiltott? vagy mi ez?
2012. júl. 12. 12:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Nos, ha a barátod, akkor nyilván megvan a telefonszáma vagy az email címe és találgatás helyett megkérdezheted tőle.
2012. júl. 12. 12:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt,h az egyik közeli ismerősöm volt,de minden kapcsolatot megszakítottam vele,telefonszám stb...és pár napja újra ismerősök lettünk,de még nem beszéltünk,csak itt tudtam volna vele tartani a kapcsolatot. Csak ezt nem akartam leírni,mert ez felesleges..arra lettem volna kíváncsi,h törölte magát,vagy esetleg felfüggesztette a profilját?
2012. júl. 12. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!