Milyen operációs rendszert tegyek a gépemre? Most sp3-at használok, de azon gondolkozok hogy vista-t vagy win7-et teszek fel.
Figyelt kérdés
Melyiket ajánlanátok szivesebben? Mennyivel lenne lassabb a gépem? A vista milyen programokat nem támogat? És ugyan ez lenne a kérdésem a win7-el kapcsolatban is.
Leírom a gépem adatait:
AMD Athlon(tm) 64X2 Dual Core Processor 4800+ 2.51 GHz
2,00 GB RAM
NVIDIA GeForce 8600 GT 256MB
500GB háttértár
2009. júl. 12. 13:20
11/14 anonim válasza:
Szerintem mindenféle képen vistát és abból is az ultimatet rakj fel.. az a legjobb leggyorsabb éni azt használom bajom eddig még nem volt vele mindennel kompatibilis.. a win7-et felraktam egy rakás fos szerintem.. iszonytató kicsi rendszerigény ekkora grafika megjelenítéséhez... vanak akadásai pl. csak egyszerűen megnyitod a dokumentumokat és van amikor 5 percet gondolkozik a semmin!, idegesítő a sok össze vissza ugrálása...(már túl sok) teljesen más az átrendezése, szokatlan, újra meg kell tanulni minden máshol van... túl sokat belejavít a hülyeségeivel.. és nem lehet a boot.ini-t használni hozzá vagyis nem indul más oprenszer allatta mert ő felül írja.. akkora karin meg ha még játszani akarsz rajta végkép ne! :D
12/14 anonim válasza:
Valószínűleg aki az első választ írta hogy win7 mellé rakd fel az xp-t az valószínűleg nem próbálta még win7-el több rendszert :), ha a win7-et és az xp-t is felrakod akkor a win7 felülfogja írni a boot.ini filet a gépeden és csak a win7 fog indulni az xp nem az csak ugy lesz és foglalni fogja a helyet :), (aki ez ellen akar valamit felhozni annak mondom hogy tapasztalat :S sajna...)
13/14 anonim válasza:
Fura, nekem már lassan egy éve 2 win van a gépemen: xp és win7. Nekem sikerült...
14/14 anonim válasza:
És 2009-12-07 23:32-nek üzenem, hogy az IQ-ja negatív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!