Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan rakhatnám újra a...

Hogyan rakhatnám újra a gépemet? (FONTOS)

Figyelt kérdés
Teleraktam sok szarral tele van mindennel.Egyszerűen megszeretném tisztítani azzal hogy újra telepítem.(nem kérek semmi negatív kommentet miszerint minek rakom tele egyáltalán a gépet hülyeségekkel stb..) Kezdő vagyok de én szeretném megtanulni.Valami videó erről ami megmutatja hogyan kell kitörölni majd visszarakni a win7-et tudnátok linkelni? mert a neten ilyesmit nem találtam.Előre is köszi!

2012. júl. 11. 15:46
1 2
 1/12 anonim válasza:
szerintem nem kell törölnöd csak rakd be a DVD-t és kezd el a telepítést ahogy az XP-nél az lenni szokás. ha ez nem segít a Google a barátod ha ez se akkor youtube-on nézz videókat PL: how to install win7
2012. júl. 11. 15:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Aki tud olvasni, az gond nélkül újra tud telepíteni egy windows rendszert.
2012. júl. 11. 16:12
 3/12 A kérdező kommentje:
jól van.. képzeld vannak benne olyan szavak amiket nem értek ezert is lenne jó videó amiben el magyarázzák..De persze ne hogy hasznos választ adjunk a másiknak.
2012. júl. 11. 16:16
 4/12 anonim ***** válasza:

Légyszíves írd le azokat a szavakat amelyek nem egyértelműek. A sok tovább gomb mellett amit használnod kell a trölés, új, formázás és a mértékegységek(pl.:Megabájt).

Lehet szerinted nem volt hasznos, de attól igaz igaz. (feltéve, hogy nem szőke nő vagy)

2012. júl. 11. 16:19
 5/12 A kérdező kommentje:

Telepitő DVD bebootolása

Kiválasztott merevlemez vagy patició le formázása

Majd felhasználó név jelszó megadása (milyen felhasználó név milyen jelszó kell ide)

ezek azok és nem nem vagyok szőke nő

2012. júl. 11. 16:23
 6/12 anonim ***** válasza:

Általában automatikusan bebootol telepítőről, ha nem akkor pedig BIOS-ban kell beállítani, amit nem fogunk tudni meg mondani hol kell, mert szinte ahány alaplap annyi bios menü.

Formázás: Ki van írva C és D partíció (ha ketté van osztva), rákattintasz, törlés, utána a másik partíción is. Aztán rákattintasz, hogy új, beírod a partíció méretét, aztán pedig tovább gomb.

Felhasználónév: A felhasználó neve...pl.: Tyr12

Jelszót nem kötelező megadni hozzá, de ha megadod akkor minden bejelentkezéskor be kell írnod.

2012. júl. 11. 16:35
 7/12 A kérdező kommentje:
jó köszönöm ez a formázás nem tiszta de utána nézek :)
2012. júl. 11. 16:41
 8/12 anonim ***** válasza:
Formázni meg kéne, mert attól lesz tiszta, normális telepítés. Ezt telepítés előtt ajánlja fel. Formázni csak a rendszerpartíciót kell, azon van az oprendszer, jelen esetben általában a "C" partíció. Megnézed mekkora és formázáskor a pont akkora partíciót formázod és nem fogod eltéveszteni... Kérdezz, ha nem tiszta valami...
2012. júl. 11. 16:57
 9/12 A kérdező kommentje:
az a C pratció vagy micsoda az a C meghajtó ?
2012. júl. 11. 17:04
 10/12 anonim ***** válasza:
A meghajtó a teljes merevlemez. Ezt két (vagy több) részre tudod osztani. Ajánlott egy partíciót a rendszernek, egyet az adatoknak létrehozni.
2012. júl. 11. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!