XP törölt felhasználói fiókot vissza lehet valahogyan állítani?
Figyelt kérdés
csak azért kéne mert sok kedvencem linkem volt google chromba és most meg az új felhasználói fiókomba nincs benne, én meg elfelejtettem őket lementeni egy mappába (a linkeket). Van valami program erre az esetre? Válaszaitokat köszönöm.2012. júl. 10. 22:20
1/3 anonim válasza:
Maximum fájlonként lehetne keresni Recuva jellegű programokkal, de egy felhasználói fiók túl összetett ahhoz, hogy így helyre tudd állítani. Az esélye szinte nulla. Kevesebb macera újrakönyvjelzőzni, amire emlékszel.
2/3 A kérdező kommentje:
A recuvára én is gondoltam még a telepítője is fent van.De azért megnézem hátha... Bár télleg kicsi az esély.
2012. júl. 10. 22:26
3/3 A kérdező kommentje:
Azzal sem lehet .Na ezt megszívtam.
2012. júl. 10. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!