Vettem egy új játékot és amikor elindítom ezt írja:D:\\\\Data\\\\binaries\\\\wargame-g4 wlive. Exe. Módosított termékkóddal nem futtathatod a játékot. Gears of war eredeti pc. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 18:03
1/3 anonim válasza:
Probáld ujra rakni a játékot ha ugyanez a probléma vid vissza a boltba!lehet bovlit vettél :D
2/3 anonim válasza:
kicsit késve írok... a dátum alapján :D de boltban nem lehet bóvli játékot venni... a pc játékkal az a gond, hogy van vele egy kis hiba. állítsd vissza az időt kb 5 évvel és menni fog, nézd meg... vagy a megjelenés dátumára, ami asszem 2007. de ha 2007 nem jó, akkor állítsd régebbire. meglátod menni fog, nekem is csak így ment. mellesleg egy cikket is olvastam már erről és eredeti játékról volt szó
3/3 A kérdező kommentje:
Hááát....Ez már rég nincs meg mer odaadtam 1 havernak s mondtam nekem úgyse működik.De azért kössz:)
2010. dec. 1. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!