Miért nem indul el a GTA 4?
Figyelt kérdés
Még a múltkor megvettem eredetibe a GTA 4-et, és hát a rendszerkövetelmények (legalábbis a minimális) megvan hozzá. És mégsem indul el, de ha internetről letöltöm, és crackelem, az meg elindul. Egyszerűen rákattintok, és nem indul el a játék. Még az indító képernyőt sem adja be..2012. júl. 9. 17:05
1/22 A kérdező kommentje:
jah vagyis a GTA EFLC. és a rockstar game social clubot beis adja, de ha rányomom h play offline, ki ir valami hülyeséget, és onnantól bese ad semmit.
2012. júl. 9. 17:14
2/22 anonim válasza:
A netről leszedett verziót totálisan irtsd le a gépről, még a registry-ből is, aztán telepítsd fel az eredetit, patcheld, regelj a RockStar Social clubba aztán hátha. (vagy húzd újra a windózt)
4/22 A kérdező kommentje:
a netes veriót már letöröltem. a registryből hogyan kell?
2012. júl. 9. 17:16
5/22 A kérdező kommentje:
a doboz hátulján az áll, hogy 'A grand theft auto IV nem szükséges a játék müködéséhez"
2012. júl. 9. 17:17
6/22 anonim válasza:
Felejtsd el amit mondtam, az a baj, hogy nincs fenn az eredeti azaz az alap GTA4, az EFLC csakegy kiegészítő, az alap nélkül nem játszható.
7/22 anonim válasza:
Ó, vaze, nehéz ügy... mi az a hülyeség amit kiír?
8/22 A kérdező kommentje:
de hát mondom hogy a doboz hátulján az áll hogy nem szükséges hozzá a GTA 4, hiszen ezt azért vettem meg.
"You are not currently logged into Social Club.
Social club account and login required to access online mutliplayer and video uploading to Social Club TV."
2012. júl. 9. 17:20
9/22 A kérdező kommentje:
hozzá tenném, VAN accountom , és beis vagyok jelentkezve rajta..
2012. júl. 9. 17:20
10/22 anonim válasza:
Csak egy próba, de csinálj egy új accot az sc-n. Ha úgy sem oké a dolog, akkor lehet, hogy ki van az oprendszered, nekem az ilyen gondokat általában az okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!