Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem indul el a gép? Mi...

Aztakarok? kérdése:

Miért nem indul el a gép? Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Helló mindenkinek! Az történt ,hogy a számítógépem elromlott, ( a gépnek gigabyte S-series alaplapom van , és a vgépen xp fut) vagyis működik de amikor az alaplap 'menüjét' betölti elkezd kattogni a gép és csak a TAB nyomkodására reagál. Se az F12 ,se a DEL-re nem reagál. Illetve ha egy kis idő eltelik be ad egy fekete hátteret melyen egy fehér csík villog.De ott se az F1 , se az enter -re nem reagál a TAB nyomogatásra behoz egy menüt ott lehet valamit tenni ? Hogyan csináljam meg ? Illetve van telepítő és BOOT-oló lemezem xp-hez ,de mivel nem én telepítettem fel nem tudom melyikre lesz szükségem ,szóval ,hogyan tudnám kideríteni azt ,hogy melyiket használjam. És ha beraktam a telepítő lemezt akkor hogyan tovább?Meg köszönném ha valaki minnél hamarabb segítene ,mert nem az én gépem ,hanem az öcsémé és neki minnél előbb kéne.

#alaplap #bootolás #F1 #boot hiba #XP #boot menü #a gép nem indul #nem tölti be az operációs rendszert
2012. júl. 8. 17:26
 1/1 anonim válasza:
Próbáld meg, hogy BIOS-ban átállítod hogy elsőnek CD-ről bootoljon, majd berakod a bootlemezt, bebootolsz róla és csinálsz egy windows telepítést. Ha megvan és így sem működik, ugyanúgy a bootlemez inditása utána lépj be a helyreállítási konzolba és csinálj egy fixmbr-t.
2014. febr. 16. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!