Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik játékba öltétek a...

Melyik játékba öltétek a legtöbb játékórát?

Figyelt kérdés
Melyik volt úgymond "életetek játéka" eddig? Én a The Elder Scrolls III: Morrowindbe öltem körülbelül 3000 órát (a kettő kiegészítőjével együtt) Nagyon lenyűgözött akkor, szinte minden nap órákat játszottam vele, aztán amikor már mindent elértem benne amit lehetett letettem.

2012. júl. 9. 07:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Need for speed Underground 2.

Akkor rájöttem, hogy nem szabad túlzásba esni.

2012. júl. 9. 08:01
 2/5 anonim ***** válasza:
F1 2011 Xbox 360-on.
2012. júl. 9. 08:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Call of Duty 4 - Modern Warfare ~ 1008 óra
2012. júl. 9. 08:06
 4/5 László22 ***** válasza:

MUOnline Season 2

kb 1440 órát nyomtam, és igen én is akkor jöttem rá nem szabad túlozni, 1 hónapba telt mire teljesen le tudtam tenni :D

2012. júl. 10. 10:18
 5/5 Alaque válasza:

Heroes 3!

Tinédzserkorom ráment. Le kéne szedni megint...

Ja meg persze az Elder Scrolls! 2009 telén fedeztem fel a Morrowindet, rámentek az ünnepek. Folyamatosan játszottam, az egész télen át! Aztán pontosan egy év múlva felbukkant az Oblivion, hogy ugyanazt elkövessem vele, mint elődjével, majd rá egy évvel kijött a Skyrim, amibe tradicionálisan újabb heteket-hónapokat sikerült beleölnöm. Csak azt nem tudom, hogy mi lesz velem idén télen! :(

Meg persze ott volt nekem is az Underground 2, KotOR 1-et is nagyon sokszor végigjátszottam, vagy legalábbis elkezdtem, és a kedvenc részeimet újra megcsináltam benne százszor. Jedi Knight II, Jedi Academy úgyszintén befigyelt hónapokig.

Meg én nagyon szeretek építkezős játékokkal játszani, mint Transport Tycoon, RollerCoaster Tycoon, Sim City. Órákat tudok eltölteni ilyenekkel egymást követő napokon át egy huzamban. Azonban az összes ilyen közül a legjobban a Tropicók tetszettek. Kivéve a kalózos részt, azt valahogy nem sikerült átéreznem. Tropico 3 még mostanában is gyakran előkerül, hogy lopja az időmet. :)

De mindent összevetve Heroes III és Elder Scrolls fej fej mellett haladva döntik romba a társas kapcsolataimat. :)

2012. aug. 23. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!