Melyik játékba öltétek a legtöbb játékórát?
Need for speed Underground 2.
Akkor rájöttem, hogy nem szabad túlzásba esni.
MUOnline Season 2
kb 1440 órát nyomtam, és igen én is akkor jöttem rá nem szabad túlozni, 1 hónapba telt mire teljesen le tudtam tenni :D
Heroes 3!
Tinédzserkorom ráment. Le kéne szedni megint...
Ja meg persze az Elder Scrolls! 2009 telén fedeztem fel a Morrowindet, rámentek az ünnepek. Folyamatosan játszottam, az egész télen át! Aztán pontosan egy év múlva felbukkant az Oblivion, hogy ugyanazt elkövessem vele, mint elődjével, majd rá egy évvel kijött a Skyrim, amibe tradicionálisan újabb heteket-hónapokat sikerült beleölnöm. Csak azt nem tudom, hogy mi lesz velem idén télen! :(
Meg persze ott volt nekem is az Underground 2, KotOR 1-et is nagyon sokszor végigjátszottam, vagy legalábbis elkezdtem, és a kedvenc részeimet újra megcsináltam benne százszor. Jedi Knight II, Jedi Academy úgyszintén befigyelt hónapokig.
Meg én nagyon szeretek építkezős játékokkal játszani, mint Transport Tycoon, RollerCoaster Tycoon, Sim City. Órákat tudok eltölteni ilyenekkel egymást követő napokon át egy huzamban. Azonban az összes ilyen közül a legjobban a Tropicók tetszettek. Kivéve a kalózos részt, azt valahogy nem sikerült átéreznem. Tropico 3 még mostanában is gyakran előkerül, hogy lopja az időmet. :)
De mindent összevetve Heroes III és Elder Scrolls fej fej mellett haladva döntik romba a társas kapcsolataimat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!