Miért öltétek meg azt a sok embert istenetek nevében az évszázadok alatt?
Figyelt kérdés
Keresztények, zsidók iszlamisták....
Adjatok választ! Miért tettétek? Városokat égettetek porig háborúkat szítottatok, és támogattatok, emberek millióit öltétek meg végeztétek ki! MIÉRT??
2012. márc. 8. 10:17
1/12 anonim válasza:
mert ilyen az ember. És nem istenért volt, hanem pénzért,érdekekért. Most a "demokráciáért " folyik ugyanez,azaz igazából olajért és pénzért
2/12 anonim válasza:
Nem sok értelme van ennek a kérdésnek, mivel szerintem az itt olvasók közül senki sem ölt embert, ha igen akkor sem Isten nevében hanem pénzért, vagy szerelemféltésből, hatalomért.
Tanulj, okosodj egy kicsit és utána nem teszel fel ilyen gyerekes, de annál indulatosabb kérdést.
3/12 anonim válasza:
Hmm, nem emlékszem hogy tömegmészároltam volna, ha mégis akkor az csak puszta szórakozottságból tettem, nem volt szándékos,.......
4/12 A kérdező kommentje:
Az igazat megvallva, a kérdés nem Pistikének (neked) tettem fel. hanem egy hozzá értőnek. Tényleg érdekel a válasz.
1 válasz adó hasznosnak találtam a választ, igaz hogy a tömegmészárlást érdemes palástolni.
2012. márc. 8. 10:32
5/12 anonim válasza:
Csak sajnos ebben a történetben te vagy a Pistike, mivel már megfogalmazódott benned egy színvonaltalan válasz, ahhoz keresel hasonlóan "értelmes"
7/12 anonim válasza:
A kérdésedre az a válasz , mert retardáltak.A bibliát úgy értelmezték ahogyan akarták és valaki úgy értelmezte hogy ki kell irtani ezt és azt mert nem hisz Istenben , aztán a másikat meg meg kell égetni mert pogány a harmadikat meg felakasztani mert boszorkány.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes választ.
2012. márc. 8. 10:58
9/12 anonim válasza:
azért mert emberek vagyunk és szeretünk ölni. mindegy minek a nevében és,hogy védelemből vagy kedvtelésből tesszük ölünk,mert emberek vagyunk.
10/12 anonim válasza:
Az ateizmus nevében miért öltek a francia forradalom után, a kommunizmus nevében miért öltek, a náci ideológia miatt miért öltek? Az ember már csak ilyen. Öl. Mindegy minek a nevében. Attól hogy valaki a kereszténység vagy a hinduizmus nevében öl, még egyik vallás sem lesz bűnös. Az a bűnös aki öl. Előttem jól leírták, ezek álokok, az ember pénzért, hatalomért, esetleg kedvtelésből öl. De a jól alkalmazott vallások lényege az lenne, hogy minimalizálják az ilyen bűnöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!