Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ubuntut szeretnek tenni a...

Ubuntut szeretnek tenni a szamitogepemre, erdemes?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy en nem jatszok a szamitogepen semmit,csak ilyen online jatekokat.Szerintetek ubuntut erdemes tenni?

Az ubuntu az miert jo vagy mi a hatranya?

2012. júl. 6. 12:18
 1/6 Hazardteam ***** válasza:
Hamar meg fogod utálni, főleg, ha nem vagy nagy linux fan. Ha meg az vagy, fel sem teszed.. előnye, hogy ingyenes, hátrányainak felsorolását nem vállalom.. De ha annyira kíváncsi vagy, fel tudod tenni windows mellé egy "wubi" bevű programocskával úgy, hogy a wined is megmarad és nem kell particionálgatnod sem. Csak egy kis hely kell neki a merevlemezen, meg ez a programocska. Letölti, amit kell, feltelepíted, újraindítod a gépet és lecsekkolod, neked megfelelő e. Ha nemgyerebe, akkor meg ugyanúgy tudod törölni, mint egy játék, vagy akármilyen más programot a vezérlőpulton keresztül.
2012. júl. 6. 12:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Előny: nem kell Linux-zseninek lenni a használatához, egy Windows user is lazán tudja kezelni.

Programozás meg ilyen részekről nem írok, azok úgy sem Ubuntut raknak a gépre, hanem valami komolyabb cuccot.

Hátrány csak az, hogy a Win-es programok nem nagyon futnak rajta, de van szinte minden programra alternatíva.

Nekem bejött, mert Windows-t már nagyon untam, Ubi meg újdonság volt, más a kezelhetősége, stb.

Próbáld ki, telepíteni sem kell, pendriveról futtathatod a live cd-t.

2012. júl. 6. 12:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Gondolom te eléggé értesz a Linux-hoz, de aki nem ért hozzá, annak simán bejön.

2012. júl. 6. 12:27
 4/6 lindmayer ***** válasza:
én inkább azt javaslom, hogy egy pendrivera tedd fel bootolható iso-ként, és live cd üzemmódban nézd meg magát a rendszert
2012. júl. 6. 12:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Amúgy én hamar le is töröltem, mert Win stabilabb volt, de az a régi gépemen volt, ami elég szar volt, szóval nemtom az Ubuntu vagy a gép volt hulladék.
2012. júl. 6. 12:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Teed fel, próbáld ki. Én most voltam túl ezen, számomra hatalmas csalódás volt. Ahogy írták, ha csak nem vagy linux fan, akkor a hajad fogod tépni tőle. De próbáld ki te is.

Én biztos, hogy többet nem próbálkozom majd linuxal.

2012. júl. 6. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!