XP telepítése után elment a hang. Mit csináljak?
Windows XP-t telepítettem (Home Edition), előtte is az volt a gépen, le is lett formázva telepítéskor a meghajtó. Előzőleg a Szervizcsomag 3 volt rajta (ugyanezt a telepítő CD-t használtuk akkor is), most Szervizcsomag 1 van rajta.
A telepítés óta semmilyen hangot nem játsz le, rendszerhangokat sem. Megnyitottam próbaképp a Mintazene mappában a Beethoven szimfóniát (Windows Media Playerrel), és azt írja ki:
"Nem lehet lejátszani az adatfolyamot, nincs elérhető hanglejátszó hardver, vagy a hardver nem válaszol." Ha rámegyek a "Részletek"-re, akkor ott látom ezt (is):
"Hibakód = 0x80040256, javítás kódja = 0x00000000"
Mit jelent ez?
Alaplap: SIS 645 DX
Hangkártya: C-media CMI9738 SIS 7012
Letöltöttünk egy drivert de a telepítés közben megáll, és ezt a hibakódot írja ki: -536870397
Mit csináljak, hogy megint legyen hang a gépen? Mi lehet a hiba oka?
A Hang és Audioeszközökben sincs lenémítva.
Lehet, hogy vmi nem jól van beállítva? Leírom, hogy mik vannak a Sound Effecten belül:
Sound Effect fül:
- Environment: Speaker-re van állítva, és <None>
- Karaoke: Voice Cancellation nincs bejelölve.
- Other: Auto Gain Control be van jelölve.
Equalizer fül:
0 dB-re van állítva az összes, és az ON négyzet nincs kipipálva.
HRTF Demo fül:
- Sound: Loopy Music
- Path: Horizontal
- Environment: <None>
Microphone fül:
- Noise Suppression nincs kipipálva. (A többi négyzet szürke, nem tudom állítani.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!