Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől ilyen lassú a gép,...

Mitől ilyen lassú a gép, illetve mit tudok tenni, hogy gyorsabb legyen?

Figyelt kérdés
Nagyon lassú a gép pedig tényleg kitöröltem minden sz*rt ami nem kell. Több szabad hely van rajta mint foglalt, de mégis full lassú. Mit tudnék tenni, h gyorsabb legyen?

2012. júl. 2. 19:00
 1/4 Argloss ***** válasza:

Ha régi gép akkor nem sok mindent.

Töredezettségmentesítés, feleslegesen futó programok bezárása, stb... (ccleaner programot sokan szeretik...)

2012. júl. 2. 21:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem. CCleanerem nekem is van, de nem sokat használ.
2012. júl. 3. 08:01
 3/4 anonim válasza:
Nekem is pont ez van csak a mi gépünk össz.10Gb-ot tart el, de nekünk csak 500Mb-ot sikerült felszabadítani a Ccleaner-rel. Nekünk tudomásom szerint a vírusirtó lassítja (ESET nod32), csak az kell mert ez a legjobb és legkevesebbet foglaló v.irtó. Szerintem is töredezett mentesítést próbáld, de az nagyon hosszú ideig tart (mi már többször is kipróbáltuk de mindig 12 órákat számolt vissza). Szóval egy cipőben járunk. Remélem sikerül megoldani a problémát.
2013. jún. 18. 17:43
 4/4 A kérdező kommentje:
azóta már új gépem van :D
2013. jún. 19. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!