Miért fagy le a gépem internetezés közben?
Figyelt kérdés
Játék közben soha nem fordult még elő csak akkor ha internetezek vagy valami mást csinálok.Próbáltam internetes víruskeresést de semmi eredménye nem lett.Gyakran csak attól le szokott fagyni kiszámíthatatlan időközönként ha csak facebookozok vagy filmezek vagy csak 1-2 dolog fut a gépen.Le fagy és csak újraindítással tudom megoldani.2012. júl. 2. 17:02
1/3 anonim válasza:
Huh... most megkönnyebbültem hogy nem én vagyok az eggyeteln akinek netezés közben lefagyott a gépe:DD nálam se fagy le ha játszok vagy valami csak ha netezek.Én azt hittem hogy a böngészővel van a baj és mióta leváltottam a Chrome-ot Opera-ra azóta valahogy nem igazán fagy le,bár nemtudom hogy télleg a böngésző volt-e a baj
2/3 A kérdező kommentje:
Hát én Mozillat használok de én szerintem nem azzal van a baj...:S
2012. júl. 2. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!