Egy laptop vásárlásán gondolkodom. Sikerült is kiválasztani egyet. /adatai lejjebb/. Amire főként használnám: internetezés, esetleg tanulás. Játékokra semmiképp sem. Ami érdekelne: megfelel-e a gép arra amire használnám? Tapasztalatok? Vélemények?
ASUS X5DAF-SX042D
AMD Athlon Dual Core M320 (2,1 Ghz/800Mhz/1MB L2) procssszor
ATI HD 5145- 512 MB videokártya
500 GB HDD
3 GB RAM
Webkamera
6 cellás akku
kártyaolcasó
WIFI
DVD-író
2 év garancia
Ára: 159 900 ft
köszönöm azs eddigi válaszokat!!
Én úgy tudom, hogy a HP is egy igen erős kategória, tehát én az ASUS mellé sorolnám.
Szia.Nincs korlatlan mobil internet!!! Csak vezetekes, ha korlatlant akarsz a legjobb valasztas a Digi ha korlatolt de nagy adatforgalom a telenor (dc++ nelkul mert azert lekorlatoz ha jol tudom.)
Itt a link [link]
Ez a legjobb mert azt modja niocs turforgalmazasi dij!!! hanem lekorlatoz es ez nagyon fontos es jo.
A masik ezt inkabb tajekoztatolag adom meg mert nem jo!!!!
Az ara jo lenne de van tulforgalmazasi dij!Ha adsz 3000 ft tobbet akkor nappal 15GB forgalom mig ejfeltol reggel 7-ig 30GB egy honapon keresztul azaz ezert a penzert olcso!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!