Mit csináljak? (pcsx2) miért nem olvassa be az xbox lemezt?
letöltöttem a pcsx2-öt van hozzá bios és plugins
működik csak egy a gond
csak *.iso fájlt tud be olvasni és én úgy tudom hogy ez xbox és a ps-ek pedig a *.img
megpróbáltam egy xbox lemezt de azt nem jeleníti meg
ami a gépen volt azt beolvasta de nem volt jó mert nem CD/DVD-ről indult és csak annyit írt ki mikor bejött PlayStation 2.....
Na most álljunk meg néhány percre.
1. Miért akarsz te xbox játékot nyomatni ps2 emulátoron?
2. Nem csak iso-t tud olvasni, hanem mindenféle képfájlt. (lásd pl. Linuz ISO CDVD plugin)
3. Minden lemezt olyan formátumba lehet beolvasni, amilyenbe csak akarod. xbox lemezt és ps2 lemezt is be lehet olvasni mind iso-ba, nrg-be, bin-be, mdf-be stb
nem xbox lemezt akarok elindítani hanem a ps2 játékok img formátumúak az xbox pedig iso (amit én eddig láttam mert betettem már vagy 20 ps2 játékot mind img volt és mikor tölti befele az emulator akkor minden rendben csak a végén keresi az iso-t) az xbox lemezt nekem nem jeleníti meg de ha gépemen van mert egyet letöltöttem az pedig látja az emulator elindítja mivel iso csak nem tudja lejátszani mert valami nem CD/DVD-ről indítom (vagy mert xbox)
szóval mit lehet csinálni ha nem látja az xbox lemezt? <----ez nem nagyon fontos
inkább az hogy hogy tudjak elindítani img fájlt? hogy lehet beállítani?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!