Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitcsináljak? Valaki adjon rá...

Mitcsináljak? Valaki adjon rá gyorsan 1 választ.

Figyelt kérdés
Windows XP-m van tegnap csináltam 1 másik fiókot.Minden rendben volt kikapcsoltam gépet.Most reggel bekapcsolom eltünt a Rendszergazda fiókom csak az új fiók van meg.Csökkentett módba megvan a másik fiók is.Mitcsináljak hogy kiadja ismét????Amint kiadja kitörlöm ezt az fiókot.
2012. jún. 28. 09:26
 1/8 MaXXeGee ***** válasza:

Állítsd vissza a rendsszert /start/kellékek/rendszereszközök/rendszer visszaállítás

a fiók létrehozás elöttre, és olyan lesz mint ha hozzá sem nyúltál volna :)

2012. jún. 28. 09:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Jó belementem és ott hova kell menni meg mire hogy visszaálljon azelöttre?
2012. jún. 28. 09:35
 3/8 MaXXeGee ***** válasza:
Kövesd az utasításokat, egyértelműen leírja. Csak ne légy lusta olvasni ;)
2012. jún. 28. 09:38
 4/8 A kérdező kommentje:
De ott csak annyi van hogy : [link]
2012. jún. 28. 09:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Google a barátod. Nem tudom miért nem használjátok.

[link]

2012. jún. 28. 09:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Megvan a naptár de nemlehet visszaállítani hiába megyek rá 26.-ára nemjelöli ki...
2012. jún. 28. 10:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Sötétebb színnel jelöli az aktív visszaállítási pontokat.

Lapozz vissza a naptárban az előző hónapra. Ha nem találsz ilyet, akkor nincs mentve visszaállítási pont.

Amúgy ha csak a fiókot akarod törölni, akkor vezérlőpult/felhasználói fiókok/fiók módosítása/fiók törlése

2012. jún. 28. 10:14
 8/8 A kérdező kommentje:
De nemtudom törölni!!!Mivel normál üzemmódba nem adja ki a másik fiókot ezért az új fiók a rendszergazda...Így nemtudom törölni mert nemtudom másra átrakni hogy az legyen a rendszergazda.
2012. jún. 28. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!