Hogy lehet DVD filmről a feliratot leszedni? (rippelni)?
http://www.youtube.com/watch?v=eeweHiQ2hkY
eszerint próbáltam,odáig jó is volt,hogy kérdezgeti a karaktereket("tanulja"9,de órákig csinálta ezt a program és minden karakterre legalább 100szor rákérdezett,meguntam és bezártam.MIért volt ez?vagy esetleg tudtok mondani valami jobb(és egyszerűbb)módszert?
Köszi!
Jobb és egyszerűbb:
1. Letöltöd a vobsub nevű csomagocskát (google).
2. Lesz benne egy vobsub.dll, ezt kell hívogatni rundll32.exe segítségével.
3. "rundll32.exe vobsub.dll,Configure" parancs hatására felugrik egy ablak, amiben kiválasztod a megnyitás funkciót, és betallózod az adott DVD program stream IFO-ját.
4. Kiválasztod, melyik nyelvek kellenek, és már szedi is.
Ez az eredeti, grafikus formában tárolja a feliratot .sub + .idx kiterjesztésekkel. Ez közvetlenül is használható feliratfájlként, nem muszáj szöveggé konvertálni. Megmaradnak így a speciális karakterek, formázás stb. is.
Első látásra lehet, hogy bonyolultnak tűnik, de ha kipróbálod, rögtön meglátod, hogy nem az.
Nem találom a vobsub.dll-t pedig megvan a program még régebbről(de megint leszedtem a biztonság kedvéért)és hogy kell run32.dll el hívni?ne haragudj,de nem értem :(
Azért a zöld jelölést megnyomtam.
Igen,addig én is eljutottam,hogy taníttatom a(már nemtudom hanyadik verziós)subrip programmal a karaktereket,de egy karakterre többször is rákérdez és szerintem az egész feliratot meg akarja iratni velem :D
írja meg ő,a k*va nénikéjét :D ő a program :D
De annyira örülök,hogy amikor olvasom a leírásokat fórumokon,meg nézegetem a videokat,mindenki teljesen más verzióval dolgozik,én meg "futkározhatok" a jó verzió után ugyebár.Fordítani meg nem kell,mert magyar a felirat(ja igen,és amikor ott a vob-ra kattintok a subrip-ben,és fejjebb van egy legördülő valami,ott kéne lennie a nyelveknek,de nekem üres mindegyik)
Azért köszönöm,hogy próbálsz segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!