Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet DVD filmről a...

Hogy lehet DVD filmről a feliratot leszedni? (rippelni)?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=eeweHiQ2hkY

eszerint próbáltam,odáig jó is volt,hogy kérdezgeti a karaktereket("tanulja"9,de órákig csinálta ezt a program és minden karakterre legalább 100szor rákérdezett,meguntam és bezártam.MIért volt ez?vagy esetleg tudtok mondani valami jobb(és egyszerűbb)módszert?

Köszi!

2012. jún. 26. 18:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Jobb és egyszerűbb:

1. Letöltöd a vobsub nevű csomagocskát (google).

2. Lesz benne egy vobsub.dll, ezt kell hívogatni rundll32.exe segítségével.

3. "rundll32.exe vobsub.dll,Configure" parancs hatására felugrik egy ablak, amiben kiválasztod a megnyitás funkciót, és betallózod az adott DVD program stream IFO-ját.

4. Kiválasztod, melyik nyelvek kellenek, és már szedi is.

Ez az eredeti, grafikus formában tárolja a feliratot .sub + .idx kiterjesztésekkel. Ez közvetlenül is használható feliratfájlként, nem muszáj szöveggé konvertálni. Megmaradnak így a speciális karakterek, formázás stb. is.

Első látásra lehet, hogy bonyolultnak tűnik, de ha kipróbálod, rögtön meglátod, hogy nem az.

2012. jún. 26. 19:27
 2/12 A kérdező kommentje:

Nem találom a vobsub.dll-t pedig megvan a program még régebbről(de megint leszedtem a biztonság kedvéért)és hogy kell run32.dll el hívni?ne haragudj,de nem értem :(

Azért a zöld jelölést megnyomtam.

2012. jún. 26. 21:06
 3/12 A kérdező kommentje:
megtaláltam a vobusb.dll-t a windows/system232-ben,ha ahhoz társítom a rundll32.exet,akkor semmit nem csinál.semmi nem jön fel.ha kétszer kattintok a rundll32-re,akkor sem történik semmi,de a folyamatoknál viszont írja.
2012. jún. 26. 21:19
 4/12 anonim ***** válasza:

[link]

kicsit lejjebb találsz leírást...

[link]

2012. jún. 26. 21:20
 5/12 A kérdező kommentje:
azt nem írja,hogy hogy lehet leszedni a dvd-ről.a vobsubot pedig én is megtaláltam,de akkor sincsen abban vobsub.dll(csak ottvan,ahol írtam)
2012. jún. 26. 21:35
 6/12 anonim ***** válasza:

Menni fog az...

[link]

2012. jún. 26. 22:06
 7/12 anonim ***** válasza:
2012. jún. 26. 22:10
 8/12 A kérdező kommentje:

Igen,addig én is eljutottam,hogy taníttatom a(már nemtudom hanyadik verziós)subrip programmal a karaktereket,de egy karakterre többször is rákérdez és szerintem az egész feliratot meg akarja iratni velem :D

írja meg ő,a k*va nénikéjét :D ő a program :D

De annyira örülök,hogy amikor olvasom a leírásokat fórumokon,meg nézegetem a videokat,mindenki teljesen más verzióval dolgozik,én meg "futkározhatok" a jó verzió után ugyebár.Fordítani meg nem kell,mert magyar a felirat(ja igen,és amikor ott a vob-ra kattintok a subrip-ben,és fejjebb van egy legördülő valami,ott kéne lennie a nyelveknek,de nekem üres mindegyik)

Azért köszönöm,hogy próbálsz segíteni.

2012. jún. 27. 10:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Lehet meg van az e felirat már valahol, és letölthető. Melyik film ez?
2012. jún. 27. 10:44
 10/12 A kérdező kommentje:
Már láttam a filmet,és nincs fent hozzá sehol felirat,éppen ezért szeretném felrakni opensubtitles-ra,mert 25 felirat után kapok nagyobb rangot,de igazából ez nem lényeg.
2012. jún. 30. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!