Szerintetek mi éri meg jobban ha ti raktok össze egy asztali gépet vagy ha veszek egy kész gépet?
Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 00:38
1/8 anonim válasza:
Ha mi rakunk össze. A teszkó occó féle gépekben általában egy darab istent kapsz. (Hisz azokat csak a jó Isten működteti/tartja egyben...)
2/8 A kérdező kommentje:
nem ilyen no name procit vennék...csak így összességében valamiből vennék jót valamiből középkategóriásat és ha valami nem lényeges akkor egy tesco-sat
2012. jún. 26. 00:45
3/8 anonim válasza:
Akkor is az előbb írt helyzet áll fent. Az előre szerelt gépekben rendre Noname táp van, ami annyit tesz, hogyha épp megpusztul, viheti magával az egész gépet.
4/8 A kérdező kommentje:
na akkor hagyom ezt
köszönöm a válaszod
2012. jún. 26. 00:57
5/8 anonim válasza:
Semmiség. Ha gondolod, írj egy keretet, és esetleg, egy várost (Hogy ne kelljen a futárral/postával szenvedni) és összeírunk egy konfigot.
6/8 anonim válasza:
Noname proci nincs is. :)
Mindenképpen érdemesebb egyénileg épített gépet venni! Egyrészt nincs benne zsákba macska alkatrész (mert gagyit ugye semmiből nem érdemes venni), rendesen alkatrészenként érvényesíthető garanciával számolhatsz, ami általában 3 év. Ezen felül saját igényeidnek megfelelően lehet összeválogatni és súlyozni a képességeket, ráadásul legtöbb esetben ugyanannyiért vagy alig többért lényegesen gyorsabb/fejleszthetőbb/jobb minőségű gép hozható ki.
A raktáron maradt, elavuló vagy senkinek sem kellő alkatrészekből épített gép, amire van 1-2 év gari és még meg se lehet bontani (takarítás vagy bővítés céljából) az bizony nem éppen jó vétel, még ha olcsónak is tűnik is...
7/8 anonim válasza:
Első gépem egy előre össze rakott konstrukció volt, hát ha akkor kicsit jobban értettem volna hozzá akkor meg nem veszem! A rá költött összegből egy sokkal jobbat tudtam volna én össze állítani, a következő két gépemet már úgy állítottam össze és azokkal elégedett voltam/vagyok. Ezek az előre össze tákolt masinák ár/érték arányban nem a legjobb vételek, ha pl csak az integrált VGA-kat és a codogen vagy más táphulladékokat nézzük amiket beléjük raknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!