Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit vegyek? Ps 3? xbox 360?...

Mit vegyek? Ps 3? xbox 360? laptop? Asztali gép? Többi lent

Figyelt kérdés
ezek a kérdések járnak a fejemben nem tudom eldönteni talán azért is mert a ps-t és az xbox-ot nem ismerem. gépet azért nem akarok mert drágán tudok jót venni és fejleszteni kelll laptopt azért nem akarok mert nem játékra való ezt már meg tanultam , xbox azért nem akarok mert azt mondták nem jóóó , ps nah ez ami feléé hajlok de milyet érdemes venni? létszives segítsetek (csak játékra használám , 70 ezer a keret de tovább lehet lépni de nem sokat )

2012. jún. 23. 15:36
 1/4 A kérdező kommentje:
[link] egy ilyenre gondoltam
2012. jún. 23. 15:41
 2/4 anonim ***** válasza:

"xbox azért nem akarok mert azt mondták nem jóóó"

Ha azt mondom, hogy PS3 rossz akkor elhiszed?

Nem tudom ki mondta, hogy az xBox rossz, de szerintem hülyeséget mondott, ugyanúgy mint ahogy én is az előbb a PS3-ról.

Ha játékra kell és nem szeretnél driverekkel foglalkozni, bújni az internetes oldalakat akkor konzolt vegyél.

PS3 vagy xBox 360?

Mind a kettő tökéletes játékokra. Mind a kettőnek vannak előnyei és hátrányai. Nehéz dönteni, hogy melyiket lenne megvenni.

Ha nekem kellene dönteni akkor leírnék 15-20 játék címet és az alapján választanék konzolt. De sajnos ez sem lesz 100%-os döntés. Mindig lesz olyan játék ami a másikra megjelenik arra pedig nem amit vettem.

Én xBox hívő vagyok (nem azért mert ingyen jutok játékokhoz, nincs flashhelve a készülékem), de nem ócsárolom a másikat mert az is jó. De nem bántam meg a választást, már három éve rendben működik.

2012. jún. 23. 15:57
 3/4 anonim válasza:

szerintem xbox vagy asztali gép...

akkor vegyél xbox-ot ha van otthon egy géped amivel tudsz játékokat letölteni kiírni de ha nincs géped akkor gépet vegyél.

2012. jún. 26. 00:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Játékhoz:PS3

Nethez:pc

2012. júl. 11. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!