Laptop vagy asztali gép?
Én is most fogok venni egy asztali pc-t habár laptop sem utolsó játékra követelmény hozzá:inteles processzor amd kifújva mint seprűvel a por.
Intelből dual core,i3 vagy i5 i3 vagy i5 jobb lenne ha esetleg i7 akkor mégjobb.
Ram min 4gb
videókártya nvidia geforce gtx550ti vagy mi az.
Vagy ATI RADEON HD6570.
Asztali pc-t is vehetel habár ha avval megrajzolsz valamit photoshopal kimegy az áram kezdheted előről.
Laptopot tudod hordozni.
De nem olcsó a laptop drágább mint az asztali pc de néha 70%eséllyel ha nem gamer re akarod akor odaver sok gépet.
A gép meg többet fogyaszt.
laptopot feltudod tölteni és hordozni.
Nem porosodik annyira betudod rakni a szekénybe
hordozhatod is
Megmondom őszintén most is notebookot vennék csakhát 14 éves vagyok lassan 15.
És mivel nem dolgozok anyuék 4 ezer 20 vagy 4420 forintér fognak nekem havonta részletre venni és én odaadom nekik a notebookom habár hiába gyenge a notebookom nehéz lesz tőle megválni.
1 re figyelj inteles procist vegyél majd.
És laptop programokra. játszásra is jó 10-14 éves koromig mai napig is metin2 őn játszottam 512mb rammal 1,86 ghz processzoros notival ami intel celeron insede-s.
De ez már kiment a divatból azóta erősebbek vannak.
Tehát laptop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!