2/10 A kérdező kommentje:
játékra kellene
2012. jún. 21. 00:10
3/10 anonim válasza:
Link?vagy processzor pontos típusa?
5/10 anonim válasza:
Ez attól is függ h mennyire vagy anyagias. Az intel erősebb viszont az amd sincs sokkal lemaradva teljesítmény terén viszont valamikor 20 ezerrel is olcsóbb mint egy szinte azonos szintű intel
6/10 anonim válasza:
Szerintem ez az "AMD az olcsóbb" dolog nem igaz. Döntsd el, mennyit szánsz az egész gépre. Válassz ki minden mást, kivéve a lapot és a procit. Ugyanis a többit könnyebb eldönteni, talán még a vga ilyen töprengősebb. Na szóval marad egy összeg, amiből ki kell jönnie a lap + cpu párosnak. Nézd meg, ebből az összegből melyik platformtól kapsz erősebbet.
7/10 anonim válasza:
én intel párti vagyok szeritnem intel-t vegyél
8/10 anonim válasza:
Függ a pénztárcád vastagságától is.. 200k alatt AMD, afelett i5 (úgy számolva, hogy minden alkatrészt szükséges beszerezni)
9/10 anonim válasza:
Ezt így senki nem tudja megmondani, de ahogy mondják összeg kérdése. Van ahol az AMD jobb vétel, van ahol az intel, és egy bizonyos szint után játékra intel.
Szóval mennyid van gépre?
10/10 anonim válasza:
Esetleg írhatnál pár konkrétumot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!