Szerintetek melyiket vegyem?
Figyelt kérdés
Amd Bulldozer fx-8120 vagy Core i5 2550k2012. márc. 17. 00:58
1/10 anonim válasza:
Attól függ mire kéne? A legtöbb programhoz elég az i5 is, játékra meg bőven jó is. Én az i5-t venném.
3/10 lindmayer válasza:
a bulldozert venném, ha játékra kell
ez olcsóbb és erősebb is
d ha munkára, főleg 3d, ideo munkálatokra, akkor az intelt
4/10 anonim válasza:
Az AMD lényegesen olcsóbb,én azt venném.Ja és semmivel sem lassabb
5/10 A kérdező kommentje:
Én is szívem szerint az intelt venném mert jobban szeretem.
Amúgy meg főleg játékokhoz kéne Pl.:Cod4, BF3, GTAIV, CODMW3, CODMW2 stb.
2012. márc. 17. 11:20
7/10 anonim válasza:
Itt egy erősebb Amd Bulldozer AMD FX-8150 és egy gyengébb Core i5 2500k teszt. Ezek után biztos el tudod dönteni, hogy Amd Bulldozer fx-8120 vagy Core i5 2550k.
8/10 A kérdező kommentje:
Kössz :D szerintem a teszt szerint elég egyértelmű :)
2012. márc. 17. 12:38
9/10 anonim válasza:
Játékra felesleges ez a 8 magos proci. 4 magos erősebb az i5, tehát játék nem használ 4 magnál többet. Ha van pénze rá, akkor i5.
10/10 lindmayer válasza:
attól függ ez, hogy hány évre veszi a gépét/procit
mert ha 2 év múlva úgyis lecseréli, akkor elég az intel 4 magja
de ha már 4-5 évre tervezi a fejlesztést, akkor jó ez a 8 magos amd, mert akkor már olyan játékok fognak megjelenni(remélhetőleg), amiket már 8 magra optimalizálnak, na és ott már ez az amd lesz a jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!