Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Port nyitás (belkin)?

Port nyitás (belkin)?

Figyelt kérdés
van egy gondom Tunngle-on keresztül szeretnék lan on játszani de ahhoz , hogy lan szervert létre tudjak hozni kikel nyitnom a portom...Addig tudom h beirom a böngészőbe az ip-m kiadja a belkin oldalát és onnan teljesen már mint a "tutorial" videokba szoval nem tudok "Virtual server"-t csináli valaki tudna segiteni ? :)

2012. jún. 20. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Csinálj egy screenshotot az menüről. Port forwardingot keress, vagy virtual servert.

De ha egy helyi hálózaton van az összes gép, nem kell portot nyitni csak ha netes szervert akarsz.

2012. jún. 20. 21:24
 2/4 A kérdező kommentje:

Ez a virtual serverem

[link]

és egyébként ugyvan a net h 2 gép van és 1 router szóval elvan osztva

2012. jún. 21. 11:25
 3/4 anonim ***** válasza:

LAN IP address-hez beirod a saját belső ip címed, Lan és public porthoz a kívánt portot, enable és mentés.

De akkor egy hálózaton van az összes gép?Egy háztartásba, routerrel megosztva?

2012. jún. 21. 11:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen egy hálozaton van

És ugy csináltam ahogy mondtad lan ip adresshez beirtam az én gépemnek a számát lanhoz és publichoz meg hogy 11155 és amikor Tunngle-ba kérdezem , hogy nyitva van e azt mondja , hogy nem :/

2012. jún. 21. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!