Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért lassult be a Windows 7?

Miért lassult be a Windows 7?

Figyelt kérdés

régen is win 7 volt rajta de most új cd vel újratelepítettem(más telepítette korábban,én is eredetit vettem),régen atom gyors volt vele a win 7 a gta 4 is minimum grafikán szaggatás nélkül ment de most belépek a firefox-ba az is belassul.

a pvp 2 egy not responding-al indul és utána is szaggat,a minecraft szintén

konfig:intel pentium e2160 dual core 1,8 ghz

4gb ram(3,37 usable)

ati readon hd 6450 1 gb

200gb winchester

valami ötlet mit csináljak?

2012. jún. 20. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Mert ez a windows is ugyanakkora szar mint az eddig kijött összes.

Nekem is ugyanez van xp nél is meg win 7 nél is. Pár év után "lehasználódik" mind.

Eleve egy baromság az egész oprendszer idő alapú működése, hogy beregisztrál minden hülye időpontot mindenhova, mégis mi a francnak van erre szükség.

A töredezettségmentesítgetésnek is mi értelme?

Fszért nem lehet már korszerűsíteni azt a rohadt ezeréves ntfs fájlrendszert is, hogy rendesen sorba rakja az adatokat ne összevissza a tárolón.

Az alapoknál van gond már eleve.

2012. jún. 20. 18:50
 2/6 A kérdező kommentje:
épp ez az kéne ntfs2 mert az ntfs már elavult öszevisza van minden szar,de akkor is szerintem nem kéne belassulnia
2012. jún. 20. 18:57
 3/6 A kérdező kommentje:
valami ötlet?
2012. jún. 22. 07:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Cronis True Image boot cd.

Működő állapotot lemented, minden driverrel, fontosabb programokkal. Ha dond van, csak visszatöltöd a mentést, és újra pörög az os.

2012. jún. 22. 07:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Elírtam.

Acronis True Image

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. jún. 22. 07:40
 6/6 A kérdező kommentje:
rendben értem de vissza nem tudom tölteni a mentést mert az os újratelepítése óta ilyen.még valami ötlet?
2012. jún. 22. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!