Windows telepítés vadi új gépre? Ezek az alkatrészek jók?
Sziasztok, a következőkben szeretném a segítségeteket kérni: most rakatok össze egy új gépet leginkább játékra kell, ezek lesznek az alkatrészek: -i3 proci 2120 S1155 3,3 Ghz, Seagate 500 GB 7200 RPM, Asrock H61M/U3S3 S1155 alaplap, MSC PCle N550 GTX 1 GB vidikártya, Kingmax DDR3 1333 MHz 4 GB, N-power 500 W táp. Ezek rendebn vannak?
Valamint ha megkapom a gépet össszeszerelve, onnantól már végleg magamra maradok. Windows 7-et akarok rárakni, kérdésem milyet töltsek le? Valamint egyszerű lesz feltelepíteni? Majd rágooglizom hogy is kell...
SRY az értetlenkedés miatt, lány vagyok és még kezdő ilyen téren. Előre is köszi
köszönöm:)
nem még nincs meg a gép, ilyen gyors még nem vagyok. Bár igaz, nem említettem, most egy másik gépre is telepíteném a windowst, aztán majd hamarosan meglesz az új gép is:)
Ezek szerint, most nagy üzemben gépeket telepítesz? :D
Ahhoz képest, hogy most kezded nem vacakolsz :)
muszáj egy főpróbát tartani, mielőtt megérkezik az új:)
jó lenne a laptopomat használhatóvá tenni, mert hétvégén megadta magát, gondoltam majd egy újratelepítés segít rajta.
Reméljük, hogy az megoldja!
Notiknál nem olyan egyszerű a helyzet!
de megvagyok, vagy voltam, jó kis noti ez, csak az utóbbi fél évben vacakol. Na meg a nagy meleget nem bírja, tipikus laptop betegség, hiába a laptop hűtő...
És a lényeg, játszani egy nagyon nagy monitoron, hasító géppel...hát az biztos jó lehet:D
Hát bizony, jó dolog tud lenni!
Csak ritkán futok gamer hölgyekbe, azért lepődtem meg! :)
Tudod ez olyan férfi szokás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!