Milyen pc-t vegyek?
Nos az attól függ hogy milyen operációs rendszerre akarod.
Különben:
Videokártya:Min:használtat de garis Nvidia Geforce 8800gt 1Gb de egy nvidia geforce 9400gt 512mb-is megteszi nekem ilyen van :)
Ram:min.:1GB de lehetőleg 2-3GB legyen
Procsszor:Min.Intel pentium 4 3,2GHz de lehetőleg Intel pentium Duol core 1,8 ezt lehet húzni 2GHz-ra :) vagy jobb de az már 20-50 ezer ft. !!!
Ez az összeállítás általában az ilyen játékokat medium-high-on viszi akadozás nélkul (Nekem is ilyen van 20 ezerből bőven kijött :)
Két magos elég.(Három magos az már 60-80 ezer de nem is használnád nagyon ki ) A 2GB ram az jó ötlet ;)
Még a videokártyát írd le milyenre gondoltál.
Ja rosszul írtam bocsi
A P4 volt nekem is de szinte minden laggolt(akadozott)És miután alaplapnak vége lett nem volt kérdés a csere.
Igen min 2 magos kell.
Videokártya: haveromnak apjának gépébe nvidia 8800gt 1GB van meg tök erős gép de (számitástechinikus ezért kellet ilyen erős neki)
8800gt 1GB elég gyors de csak ha meg a jó helye vagyis nemtúl gyenge gépbe van.Bf 2 viszi maxszon lag nélkül
9400gt 512mb nos nekem ilyen van 8000 ft ért vettem használtam de csak két napot volt használva egész jó de P4 -el semmire se jó (64-bit operációs rendszerrel nagyon erős :) (olvastam)
Én ezt a kettőt ajánlom de inkább a 9400 gt -t mert több a GPU-ja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!