Ti vennétek nokia lumia 610-et?
Figyelt kérdés
Nekem tetszik ez a telefon csak kicsi vagy inkább kevés a RAM mert az 256 MB. Milyen játékok nem játszik le a telefon és miket igen ?2012. jún. 13. 14:40
11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és nekem semmi bajom nincsen WP-s telefonokkal ha úgy nézzük nem egy megszokott rendszer de pont ez a jó benne.
2012. jún. 18. 10:55
12/19 A kérdező kommentje:
Vagyis akkor az Angry Birds és a Skype is megy a telefonon?
2012. jún. 18. 11:33
13/19 anonim válasza:
14/19 anonim válasza:
Öcséém.. Hát mondom, hogy a két szememmel láttam, hogy fut rajta mind a kettő.....
Nem áll szándékomban átbaszni!
Nézzed meg a link dátumát, és az azóta eltelt időt!>;)
Rég optimalizálták már a 610-esre a Skypeot és az Angryt.
15/19 A kérdező kommentje:
oké elhiszem csak rákérdeztem h tényleg megy rajta :) és köszönöm a válaszokat :DD
2012. jún. 18. 14:49
16/19 anonim válasza:
El kell mondanom, hogy a lumianak az operacios rendszere jobb, mint a jol befutott galaxyke! En most kaptam egyet karacsonyra, es nagyon priman mukodik a telefon, fut rajta MINDEN. ;)
17/19 anonim válasza:
Kíváncsi leszek hogy pár nap / hét múlva is ugyanezt fogod-e gondolni :)
18/19 anonim válasza:
Jézusom mi van itt.Sok állat egy rakáson.Mind két rendszernek van előnye meg hátránya.Ahány ember annyi szemszög hogy neki mi a fontos,és abból a szemszögből mindkét rendszerre rá lehet mondani hogy sz.r,vagy éppen jó.Nekem egy éve van WP-m,nem bántam meg,és ezt úgy mondom hogy előző telefonom Samsung Galaxy S2 volt,tehát Android.Valószínű a következő telefonom is WP lesz.Android akadozásából,lefagyásából,hogy az utcán szét kellet szednem a telót mert lefagyott,ebből lett elegem.Nekem már nem ellensúlyozta a testreszabhatóság ezt.Ezért váltottam.
19/19 anonim válasza:
Egyetértek! Nekem is Lumia 710-em van, és úgy választottam, hogy a céges telóm androidos..szóval van tapasztalatom mindkét rendszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!