Ti vennétek nokia lumia 610-et?
Nekem Lumia 710 van. A 610-es hardvere csak anrdoidos berkekben tűnik kevésnek, mivel az androidhoz erőmű kell. Az android MENÜRENDSZERE 1Ghz-en is képes akadni.
A wp7-et nagyon simán meghajtja a 610-ben lévő hardver. A hátránya a komolyabb játékok futtatásánál jön majd ki. Na meg a Skype nem fog menni rajta, annak kevés a 256 Mb.
A desktop skype Windows 7 alatt is eszik majdnem 100 Mb-ot úgy, hogy épp semmit nem csinálok vele, csak online vagyok.
Kicsit drágább csak a 710-es, ami viszont egy nagyon magabiztos cucc. Stabil, gyors, egyértelmű.
Egyetlen problémám van vele, az pedig a gyenge gyári navigációs program, és az alternatíva hiánya. Minden más hasznos és szemét programot megtalálsz a Piactéren, úgy, ahogy a többi oprendszerhez tartozó market-en.
Te beszelsz parasztvakitasrol?!:D Gondolom neked is valami kotla android van zsebedben.
Amugy tevhit az, hogy nem mukodik a Skype es az Angry a telon. Ket szememmel lattam, probaltam. Csak valami robotos hugyagyu kitalalta, aztan elterjedt.
Pont Skype ne lenne a Microsoft telefonjain, ha most vette meg a Skypeot?! Gondolkozzaaatooook!!!:)
610 meg tenyleg jo, szep es viszonylag nagy.:)
"Gondolkozzaaatooook!!!:) "
Senki nem mondta, hogy nincs Skype rajta.... :))
A 610 nem támogatja a skype-ot, mert gyenge hozzá a hardvere. Nekem 710-van, és simán megy rajta a skype.
Az angry birds is megy 710-en, de 610-en nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!