Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ti vennétek nokia lumia 610-et?

Ti vennétek nokia lumia 610-et?

Figyelt kérdés
Nekem tetszik ez a telefon csak kicsi vagy inkább kevés a RAM mert az 256 MB. Milyen játékok nem játszik le a telefon és miket igen ?

2012. jún. 13. 14:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
46%
Nem. Fullon utálom a WIndózt.
2012. jún. 13. 16:04
 2/19 anonim válasza:
nem, én is a WP7 haterek közé tartozom, ami a sárba tiporja a Nokiát és a WP7-nél százszor jobb Symbian Belle és MeeGo rendszert!
2012. jún. 14. 10:28
 3/19 anonim ***** válasza:
76%

Nekem Lumia 710 van. A 610-es hardvere csak anrdoidos berkekben tűnik kevésnek, mivel az androidhoz erőmű kell. Az android MENÜRENDSZERE 1Ghz-en is képes akadni.

A wp7-et nagyon simán meghajtja a 610-ben lévő hardver. A hátránya a komolyabb játékok futtatásánál jön majd ki. Na meg a Skype nem fog menni rajta, annak kevés a 256 Mb.

A desktop skype Windows 7 alatt is eszik majdnem 100 Mb-ot úgy, hogy épp semmit nem csinálok vele, csak online vagyok.

Kicsit drágább csak a 710-es, ami viszont egy nagyon magabiztos cucc. Stabil, gyors, egyértelmű.

Egyetlen problémám van vele, az pedig a gyenge gyári navigációs program, és az alternatíva hiánya. Minden más hasznos és szemét programot megtalálsz a Piactéren, úgy, ahogy a többi oprendszerhez tartozó market-en.

2012. jún. 14. 11:20
 4/19 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. jún. 16. 22:56
 5/19 anonim válasza:
610-et nem.. 710,800,900-at igen:))) Nekem nagyon bejön a windows phone rendszer.. nyáron ezért dolgozok h vehessek egyet.:)
2012. jún. 17. 16:48
 6/19 anonim válasza:
Mielőtt elvernéd a nehezen megdolgozott pénzed egy WP-s telefonra, olvass utána... nem kell hinni a sajtóban leadott parasztvakításnak, nem olyan jó rendszer ám az!
2012. jún. 17. 17:10
 7/19 anonim válasza:

Te beszelsz parasztvakitasrol?!:D Gondolom neked is valami kotla android van zsebedben.

Amugy tevhit az, hogy nem mukodik a Skype es az Angry a telon. Ket szememmel lattam, probaltam. Csak valami robotos hugyagyu kitalalta, aztan elterjedt.

Pont Skype ne lenne a Microsoft telefonjain, ha most vette meg a Skypeot?! Gondolkozzaaatooook!!!:)

610 meg tenyleg jo, szep es viszonylag nagy.:)

2012. jún. 18. 00:06
 8/19 anonim ***** válasza:

"Gondolkozzaaatooook!!!:) "

Senki nem mondta, hogy nincs Skype rajta.... :))

A 610 nem támogatja a skype-ot, mert gyenge hozzá a hardvere. Nekem 710-van, és simán megy rajta a skype.

Az angry birds is megy 710-en, de 610-en nem próbáltam.

2012. jún. 18. 09:26
 9/19 anonim válasza:
Nem, kérlek szépen én egy MeeGo aktivista vagyok, ami mondanom sem kell hogy mi miatt jutott arra a sorsra, hogy a köztudatba úgy égett be, hogy a "halott telefon", de ennek sem olvasott senki utána, hogy a rendszer nyíltságának, és a lelkes tábornak köszönhetően hamarosan közel 400.000 alkalmazást lehet átportolni, és akkor az apphiány miatt kikiáltott halott rendszer máris nem is olyan halott. Arról nem is beszélve, hogy sokkal innovatívabb, nincsenek idegesítő kötöttségei, stb.
2012. jún. 18. 09:27
 10/19 anonim ***** válasza:

Na még egyszer:

[link]

2012. jún. 18. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!