Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows7-es indításkor ezt az...

Windows7-es indításkor ezt az üzenetet hogyan tudom törölni? A kép lent.

Figyelt kérdés

Mindig megkérdezi hogy válassza ki az elindítandó operációs rendszert.

Ezt hogy lehet kikapcsolni?

kép: [link]

2012. jún. 11. 22:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
A bcdedit /delete {ntldr} parancsal probálkoztam, de azt irja ki hogy: Ez a bejegyzés csak akkor törölhetö, ha az /f kapcsoló szerepel a parancssorban.
2012. jún. 12. 00:47
 12/20 A kérdező kommentje:

Megoldottam köszi szépen a segítséged!

Ha valaki urambocsá hasonló hibába ütközik tehát a sorrend.

1.Start menü -> Kellékek.

Találsz egy olyat, hogy parancssor.

Arra jobbklikk, és futtatás rendszergazdaként.

2. beírod hogy: bcdedit utána enter.

3.Ezután beírod:bcdedit /delete {ntldr} /f

És készen van!

2012. jún. 12. 01:03
 13/20 anonim ***** válasza:
Remélem nem az lesz a következő kérdés, hogy miért írja ki a gép hogy "ntldr missing" és nem bootol a gép...
2012. jún. 12. 16:22
 14/20 A kérdező kommentje:

Amint látod a kérdés abszolút nem erről szólt!

kedves Fehérsréc kesvírem...

2012. jún. 12. 19:10
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem rossz szándékból írtam, de egy bootpartícióra kell egy ntldr nevű fájl. Sok ilyen jellegű kérdés volt már itt kint és én is jártam már úgy, hogy nem bootolt be, mert jött az üzenet: Hiányzó NTLDR... Csak írtam. Bocs...
2012. jún. 12. 19:24
 16/20 anonim ***** válasza:
2012. jún. 12. 19:25
 17/20 anonim ***** válasza:
Tudhatnád, hogy windows 7 alatt nincs ntldr, ott bootmgr van. Az ntldr a régi XP-ből maradt ott (frissítő telepítés után), és bármilyen hihetetlen, ezért hívták a bejegyzést korábbi windows verziónak. Kicsit nagyon rozsdásak ma azok a bizonyos fogaskerekek...
2012. jún. 12. 21:18
 18/20 A kérdező kommentje:
Rendben, nézd nem mindenki számítógép guru ahogy én sem vagyok az de örülök h vannak olyanok jelen akik értenek hozzá.:)
2012. jún. 13. 00:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Nézd el neki kedves kérdező. "i"-t - így hívom, mert legelőször így mondatvégi "i" betűbe kötött bele feleslegesen - az élteti, hogy mindenkibe beleköt, mert azért megnyugtatóan olvastam, hogy nem csak velem teszi ezen az oldalon. Őt ez élteti ahelyett, hogy segítene vagy próbálna segíteni...
2012. jún. 13. 15:22
 20/20 anonim ***** válasza:

15:22: Mint már korábban említettem, nem a kérdezőnek szólt a dolog, csak újabban megint moderálnak (hála az égnek).

(Az i betűről annyit, bár ez megint csak nem való ide, hogy akkor és most is az a helyzet, hogy megjelensz, és beledumálsz abba, amit írok, ráadásul rosszul. Eddig még egyetlen alkalom sem volt, hogy én lettem volna a kezdeményezője a dolognak.)

2012. jún. 13. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!