Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Xbox360 4gb slim flashelés?...

Xbox360 4gb slim flashelés? (lent)

Figyelt kérdés
van olyan vidi ahol mutatják hogyan kell flaselni mert állítólag a dvd olvasójával kell valamit csinálni ha volna valami vidi talán nem kelle ne pénzt adnom érte mert én is megtudnám csinálni simán ,de nem találok vidit :S

2012. jún. 11. 06:46
 1/4 anonim ***** válasza:
2012. jún. 11. 07:07
 2/4 A kérdező kommentje:
ezt néztem nekem más fajta gépem van ilyen [link]
2012. jún. 11. 08:06
 3/4 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..

És még mindig az a véleményem, hogy ha nem vagy műszerész, vagy nem vagy műszerész beállítottságú hobby szinten, akkor inkább keress egy olyan üzletet ahol megcsinálják neked profi szinten.

Ha valami rosszul sikerül, hozzájuk még mindig visszaviheted, de ha valamit rosszul csinálsz akkor kérdéses, hogy működni fog-e egyáltalán a készüléked.

2012. jún. 11. 08:51
 4/4 A kérdező kommentje:
de szétbontottam és az dvd olv.. kivetem és teljesen más a belseje mit ami a vidiben van
2012. jún. 11. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!