Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lehet hogy azért kapcsol ki...

Marada kérdése:

Lehet hogy azért kapcsol ki mert túlmelegszik?

Figyelt kérdés
Ha elkezdek játszani a gépen kikapcsol, és utána nem tudom visszakapcsolni csak ha kihúzom a vinyót és visszadugom. A játékot el kell bírnia mert sokkal kisebb a gépigénye. Elsőnek arra gyanakodtunk, hogy a videókártyával lehet valami probléma, de csak egy 10-20 perc után kapcsol ki miután el kezdek játszani. Van ötletetek, hogy hogyan lehetne orvosolni a problémát?
2012. jún. 7. 16:25
 1/4 Manesz ***** válasza:
először is két dolog kéne: melyik játékkal csinálja ezt, meg mi a pontos konfigurációd.
2012. jún. 7. 16:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Nézz hőfokot játék közben.
2012. jún. 7. 17:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem VGA-val volt ilyen problémám, hogy 10-20 perc múlva csíkos vagy teljesen fekete képernyő fogadott, és újraindítani nem lehetett. Hőmérséklet teljesen rendben volt, nem is akadozott a játék. Vadi új volt a kártya, de minden játékkal ezt csinálta, a vicc, hogy fél óra alatt 3dMark-nál nem kapcsolt ki, de filmeknél, flashnél igen.

Hibás volt valami, garanciával kicserélték, már nincs probléma.

Én ilyesmi problémára tippelek, de ettől függetlenül bármi baja lehet.

Ha nem értesz hozzá inkább vidd el egy szervizbe, és mondd el pontosan mi a gond.

2012. jún. 7. 17:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Itel Core2 Duo E6550 2.33 GHz, 4gb DDR2 ram, ATI radeon HD 2600 XT, Windows 7 Ultimate 64-bit sp1

(Witcher, Titan Quest- Immortal Throne, Drakensang Online) Ezeket próbáltam, mindegyiknél csinálta.

2012. jún. 7. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!