Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hol és hogyan tudok egy...

Hol és hogyan tudok egy illesztőprogram drivert törölni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 14:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
elvileg jóknak kell lennieük a drivereknek mert alaplap cd-jéről van. a modem csatlakozik usb-n a géphez. és mikor bedugom akkor kezd el vibrálni ahogykihúzom abba is hagyja. helyi kapcsolat 2-t ír ki szal gondoltam arra is hogy mőködne mindkettő de ha kihúzom az usb-t nincs net.
2009. júl. 1. 14:54
 12/17 A kérdező kommentje:

megnéztem az eszközkezelőt, Hálózati kártyák címszó alatt van egy Arris Touchstone Device alatta egy Realtek Rtl8168/8111 Pci-E Gigabit Ethernet Nic

előbbi rendben van, ez lehet az usbs gondolom ami alatta van le van ikszelve pirossal

2009. júl. 1. 14:59
 13/17 anonim ***** válasza:

Piros x a letiltást jelzi...akkor ezek szerint az arris az alaplapi a realtek pedig egy külön hálókártya?? Vagy az arri-on belül van a realtek...ha helyi kapcsolat 2-t ír ki akkor többször van létrehozva a kapcsolat...ez okozhat ütközést...

Érdekes lenne látni is ezt az egészet... :)

A modem akkor usb-s? Milyen csatlakozók vannak rajta? És miért nem "normálisan" hálókábellel kötötted össze??

Nem lehet, hogy túl van bonyolítva a szerkezet???

:)

2009. júl. 1. 15:08
 14/17 A kérdező kommentje:
fúú megoldottam. az lett végül hogy az alsót engedélyeztem, és kihúztam az usb-t, akkor még mindig ne mvolt, utána megnéztem megint az eszközkezelőt már csak ez az alsó volt ott amit engedélyeztem, és már működött is szerencsére. de ne tudjátok meg mit összeszenvedtem előtte vele, hát ezt nem az ilyen mezei felhasználóknak találták ki:) azért kössz a segítséget mindenkinek
2009. júl. 1. 15:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Ja...az a "valamit ügyködtem rajta" mondat mit jelent a belinkelt kérdésedben?
2009. júl. 1. 15:09
 16/17 anonim ***** válasza:

Egyedül válaszolgattam.. :)

Szívesen! Ne tilts le a hálókártyát, ha netezni akarsz!!

:D :D :D

2009. júl. 1. 15:11
 17/17 A kérdező kommentje:
lehet usb-ről is meg azzal a rendes csatlakozóval is nem tudom hogy hívják:D és az nem jött össze azért próbáltam usb-vel utána és a villogás miatt akartam visszatérni a "rendesre" de sikerült végül, jaja szerintem is hogy több kapcsolatot észlelt azért nem ment erről
2009. júl. 1. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!