Hol és hogyan tudok egy illesztőprogram drivert törölni?
Fontos nagyon, hogy a típust jól nézd meg!! (Eszközkezelőben, vagy egyéb programmal.)
A gyártó oldalán mindig a legfrissebb van
drivers.hu is hasznos lehet..
Ha beírod a típust és azt, hogy driver a google-ba, akkor is kiadja a lehetőségeket..
Vannak spéci programok is pl: UniBlue DriverScanner 2009, ha nem akarod te keresgélni...
Hoppá...elnéztem...
Törölni az eszközkezelőben tudod.
Minek a driver-ét szeretnéd leszedni? Biztos, hogy nem kell??
ehez a problémámhoz kéne de már nagyon nem tudom mit tegyek http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
már chipkészletet is raktam fel, eddig volt egy port amit nem ismert fel mostmár elvileg látja mindet mégsem tudom rendes csatlakozóval elérni a netet
Húha..elég érdekesen fogalmaztad meg...
S
zerintem a hálókártya driver-ét tedd újra..
ilyet még nem láttam..vibrál a kép??? Tök durva!
A Hz szám a monitoron úgy a jó, ha minél magasabb érték, mert a szemet kevésbé rontja..(a másodpercenkénti képfrissítések számát jelenti)
Lehet, hogy hülye kérdés, de biztos, hogy az összes feltett...leszedett driver jó verzió?? Elég egyetlen számot vagy betűt elnézni....
Amúgy az USB-s megoldás érdekelne..az meg hogy jött össze??
USB-n megy a net a gépre???
Minden driver adatát az eszközkezelőben találod meg, ami a vezérlőpultban van..
jobb gomb és tulajdonságok a megfelelő eszközön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!