Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Haverom egy ilyen gépet akar...

Haverom egy ilyen gépet akar nekem adni 25 ezer forintért, megéri? (többi lennt)

Figyelt kérdés

AMD Athlon; 2,01Ghz CPU ...hm nem emlékszem pontosan a procira..

1,50 Gb RAM

ATI RADEON 9600 (128Mb)

50 Gb merevlemez

1Db DVD író, 1 Db CD-olvasó

és vagy 5 ventilátor a belsejében hogy fújja...úgy zúg hogy majd megőrülök...de ez annyira nem baj

2012. jún. 2. 12:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egy használt gép alapján itélkezel?! Akkor elmesélem, hogy nekem is volt hasonló tapasztalatom Intel procival! Ott nálad valami nagyon nem volt rendben. Én 2002 elején váltottam AMD-re és körülöttem is sok AMD gép volt/van, de fagyogatás meg kazán dolgokat nem tapasztaltam (egy szellőzetlen házban a nagyobbik tesómnak mondjuk melegedett a Barton magos 2800+ procija, de egy jobb házba költözve és 2 halk rendszerventivel megtámogatva teljesen jó lett az is). Persze emlékszem az első Prescott magos P4 procikra, amik fűtöttek mint az állat, ráadásul jöttek az Athlon64 procik... Akkoriban sok fórumon olvastam kritikát erről.

Ha valami fagyogat, az általában nem a proci és nem az AMD/Intel hibája (inkább alaplap, táp vagy RAM). Melegedésre hajlamos terméke meg mindkét gyártónak volt, de ezek is orvosolhatók voltak egy szellősebb házzal és jó hűtővel.

2012. jún. 2. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!