Most rakattam össze egy újj gépet és fagy mitől van?
Hááát sajna ez a legegyszerűbb
persze próbálkozhatsz rendszer optimalizáló progikkal de ezek több kárt csinálnak mint hasznot
esetleg CTRL+ALT+DEL folyamatoknál nézd meg hogy milyen progi fogja a gépet de itt csak olosan törölgess ha nem tudod mit csinálsz inkább ne piszkáld :)
Ezt olvasd el, aztán teszteld el, mi okozza. Bőven lehet hardveres hiba (valamelyik alkatrész hibás).
vettem kész konfigot :D:D:D Hol media marktban?
Nevetséges
Persze nem a sarki közértes nénivel kell gépet összerakatni
Én senki véleményét nem kértem ki és láss csodát szuperül működik.
És általában a nem kompatibilis alkatrészek előbb okoznak rendszerhibát mint fagyást :)
"akkor szokott fagyni meg ha nem kontabilisak az alkatreszek 1 massal...."
És akkor melegedni, ha "összejöttek" mi?
Magyarán ez baromság, ha nem kompatibilisek az általában máshogy mutatkozik meg.
"De nagyon sokan ajánlgatjátok, hogy rakass össze gépet"
Talán mert jobbat ki lehet hozni egy adott összegből mint megvenni egybe. Amúgy ilyenkor konfigot is ajánlunk mellé,.
Az meg, hogy esetleges hardverhiba lehet, az nem mi bűnünk, de sokkal valószínűbb, hogy a winnél vannak gondok, az meg legfőképp nem a mi bűnünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!