Petus888 kérdése:
Hogyan lehet android operációs rendszert használó tablet gépen online filmeket nézni?
Figyelt kérdés
A youtube megy, de más flash lejátszót igénylő videómegosztó oldalak közül csak elszórva egy-egy, és a youtube-ra csak igen kevés film kerül fel teljes hosszában.
Létezik valami alkalmazás a géphez (Samsung Galaxy 10.1), ami lehetővé tenné, hogy például az "online filmek" oldalon le tudjam játszani a filmeket?
A válaszokat előre is nagyon köszönöm.
Üdv:
Peti
2012. máj. 28. 20:32
2/6 anonim válasza:
Hát nézd, én a DEFY-omon vígan indavideózok meg egyéb hasonló oldalak.
Google Play! -> Keresés: Adobe -> Letöltés: Adobe Flash Player, Adobe AIR. És szerintem jó is lesz. Ha nem, akkor az online-filmek Silverlight-on megy, ami mivel Microsoft, nem érhető el Androidra.
3/6 anonim válasza:
Nem tudom, milyen, nekem nem indult, de elvileg a Skyfire nevű böngésző nem igényel flash-t, stb, mert átkonvertálja telefontámogatott formátumba. Azzal próbáld, talán sikerül.
4/6 torzsas gyuszi válasza:
Nekem is igy volt a sam.galaxy tab2 ön, tolsd le az andraz onld video playert az play aruhazbol, ja es csak a sajat bongeszovel fogja vinni a filmeket, es a bongeszo bealitasba alitsd be hogy asztali nezet mert ha nem alitod be alandoan letolt magatol valami baromsagot sok szerencset annak menni kell, ja es ha megy irj valasz mert nekem is olyasmire faj a fogam
5/6 torzsas gyuszi válasza:
Android video playert akartam irni bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!