Hogyan tudok haverommal lanban starcraft-on játszani? És ha a LAN szerver már müködik ő hogyan tudd fel csatlakozni rá?
Nem tudom hogy van ez a Starcraft-nál
Kéne lennie egy Internet/Lan opciónak valahol.Aztán keress olyasmit hogy connect/join és oda kell beírni de így látatlanban nem tudom pontosan hogy hol van
Írom sorrendben:
-A játék főmenüjében kiválasztod a Multiplayer ikont
-Ha fent van a Broodwar kiegészítő, akkor ki kell választanotok, hogy melyikkel akartok játszani, a simával (Original) vagy a Broodwar-ral
-Ezután bejönnek a lehetőségek, itt ha lanon szeretnétek játszani, akkor a legalsót kell választani az öt közül (Local Area Network (UDP))
-Ezután választanotok kell egy profilt
-Aztán megjelenik a lobby ablak, itt valamelyikőtök készít egy új játákot (Create Game), aztán ha kész, akkor a másiknak látnia kell majd a lobby ablakban
-Ezután már csak rákattintasz és indíthatjátok is a játékot
Még pár információ:
-Ha nem eredeti a játék, akkor is kell működnie elvileg a lannak, de ha mégsem akkor a Hamachi nevű programmal biztosan működik, ebben ha kell segítek
-Ahhoz, hogy a tökéletes legyen a kapcsolat mindkét játéknak egy verziójúnak kell lennie, valamint egyfajta munkacsoportba kell a két számítógépnek tartoznia
Remélem tudtam segíteni! Ha még így sem működik, írd le, hogy hol akadtál el és megpróbálom kitalálni mi lehet a baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!