Mások miért nem tudnak csatlakozni a minecraft szerveremhez? 2
Figyelt kérdés
azért nyitottam meg, mert az előző ilyen téme nem tárta fel a megoldást mások számára. szóval van egy szerverem, amire fel tudok menni. amit ebbena videóban elmondtak mindent megcsináltam http://www.youtube.com/watch?v=1OvLT7aFX48
nyitottam portot is, mert routerem van. páran azt mondják, ha DIGI netem van nem tudok sz ervert csinálni. ez nem hamás szerver egyébként.8elvileg )
2012. márc. 25. 20:13
1/7 anonim válasza:
1. BIZTOSAN nyitottál portot?
2. a tűzfalon is engedélyezted?
2/7 A kérdező kommentje:
Szia! nyitottam portot egy video alapján, de abban kételkedem hogy nem sikerült. ami beírtam a portnyitó programban 5 számjegyet, az ip címem mögé tettem , és nekem jónak mutatja, szóval lehet jól csináltam, a tűzfalamon pedig pontosan hol kell ezt engedélyezni? vagyis mit? köszönöm a gyors választ, és ha értesz ezekhez, és segítenél a szerver fejelsztésében, szívesen várlak adminnak Üdv.: wiara (minecraft nevem)
2012. márc. 26. 13:50
3/7 A kérdező kommentje:
Szóval tűzfelom melyik filet kell engedélyezn? a játékot, a serverfilet, vagy mit?
2012. márc. 26. 15:43
4/7 anonim válasza:
Segítek szivesen, sőt configolásban is (ha kell)!
Vedd fel a kapcsolatot:
happymine@hotmail.hu
6/7 anonim válasza:
Hamachi mégis mi a fenének?
Azt csak azok használják, akik még egy portot nyitni is hülyék. Már bocs, de ez így van.
7/7 anonim válasza:
Hát amugy meg bocsi de a hamachi-t nem azok használnak akik nem tudnak portot nyitni!! Én se tudok portot nyitni de nem hamachi-s szeróm van!!! A hamachi-t azok használják akiknek könnyebb igy futtatni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!