Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki tud müködö képes HTML...

Valaki tud müködö képes HTML kódokat?

Figyelt kérdés

bejelentkezö

regisztrácio

menü kodokat meg ami kell egy eblaphoz

ha valaki tud az iraja le elöre is köszi

2012. máj. 26. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Elvileg ezt nem tudod HTML-ben megvalósítani, mert a HTML statikus. Ehhez már PHP vagy más magasabb szintű nyelv kell.
2012. máj. 26. 22:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Valaki tud okokat mondani a helyesírására?
2012. máj. 26. 22:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Ajj! Már megint egy tudatlan! A html csak egy leírónyelv! A webalp külső megjelenését csinálja meg! Egy kicsit lehet fájni fog!

A html tudás senkinek nem kell!

Nem tudsz veles csak külső megjelenéseket csinálni!

Bejelentkezést meg a többit a szervergépeken futó számodra láthatatlan programok csinálják! Azt nem mutatja a forráskód sem meg!

Én weblapfejlesztő vagyok és 1 db sor html kódot sem írtam, bár én is megtanultam! Programmal 10x jobb külsőt tudsz csinálni harmad annyi idő allat. A weblapprogramozó feladata a hátérben futó programok megírása! Szerintem tanulj c# nyelvet!

2012. máj. 26. 22:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Én megírom neked, írj privát üzenetet.
2012. máj. 26. 22:45
 5/5 anonim ***** válasza:

"Én weblapfejlesztő vagyok és 1 db sor html kódot"

és

"A html tudás senkinek nem kell!"

Ezeken besírtam a röhögéstől. XD

Nem vagy te weblapfejlesztő, ez BIZTOS. :D

Na meg C# a webes dolgokra... Valóban, csak az oldalak 97-98% használ PHP-t... :D

Ettől függetlenül már korábban leírták egy ilyenhez szerver oldali kód is kell, a html kevés.

Esetleg nézelődj erre: [link]

Bár itt elég gagyik vannak, de kezdetnek megteszik.

Vagy keress egy egyszerűbb CMS-t.

[link]

2012. máj. 26. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!