Szerintetek regisztráljak facebookra? Valaki kifejtené a rossz és a jó oldalát?
Én is nagyon jó ötletnek tartom a FB-ot, de ezt mi, felhasználók rontottuk el.
Nekem az jelentene sokat, ha kedves ismerőseimről tudhatnék meg itt többet, kölcsönösen.
Elvileg segíti a kapcsolattartást, gyakorlatilag mégsem tölti be ezt a szerepét, csak privátban!
Az üzenőfal tele van hányva mindenféle baromsággal, köztük elvész a lényeges információ. Épp ezért arra sem nagyon alkalmas, hogy -komolyan- megvitass valami problémát, mint előbb írta valaki. Ilyesmire csak véletlenül akadhatsz rá az üzenőfalon, vagy pedig -valóban- egész nap ott kell ülni előtte!
Igazán fontos dolgokat nem is jó felrakni magadról!
Néhány kivételesen jó poénon én is jót nevetek, talán még meg is osztom, hogy mások is nevessenek.
Ha szeretsz jópofizni, akkor még lehet szorítani számodra is egy helyet! :)
Ami a Facebook függőséget illeti, úgy gondolom, hogy ez sem általános dolog. Bár vannak akik már úgy tekintenek rá mint valami ragályos betegségre, vagy kábítószer függőségre. Butaság. Volt olyan kollégám, aki egész nap MSN-ezett. Aztán volt olyan is, aki csak úgy céltalanul napi 8-10 órát szörfözött, és amikor este megkérdeztem mit olvasott, hát nem sokat tudott mesélni róla... Vagy most is ismerek csajokat-pasikat, akik reggeltől estig a love.hu-n lógnak, de 2 éve egy randijuk sem volt. Na ez aztán az élet elpazarlása!!!
Az rajtad áll, hogy mennyire leszel valaminek a rabja. Én is vagyok itt-ott, és nekem is van facebook-om. Minden áldott nap be is lépek az oldalamra, megnézem az üzeneteimet. Néha közzéteszek valamit amit meg akarok osztani, s.t.b. De elmondhatom, hogy napi 10-15 percnél többet soha nem vagyok fent. Még hétvégén sem amikor pedig nagyon rá érnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!