Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a laptopról?

Figyelt kérdés
[link]
2012. máj. 22. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:
elég jó szerintem... 6ezres kártya van benne, branzossal.... azt mondják alig fogyasztanak ezek és erősek is
2012. máj. 22. 17:27
 2/3 anonim ***** válasza:

brazosok lényege az alacsony fogyasztás, azaz főleg a hordozva használat. egy 15ös laptop hááát... kényelmetlen (tesóm 15ösével nem férek el a buszon az ülések között...). asztali használatra meg a teljesítménye elég harmatos.

ha gyakran akarod hordozva használni, akkor nézz egy kisebb gépet ugyanúgy brazossal szerelve, ha asztalra, akkor egy erősebb vasat (pl A6-os APU-k, vagy most jönnek/jöttek az új Trinity-k; vagy intel oldalon az i3+gt520m/610m laptopok még tűrhető áron vannak)

2012. máj. 22. 17:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,már megvettem ezt a laptopot, főként internetezésre használom,csak kiváncsi voltam,hogy mégis milyen, mennyire erős, illetve gyenge gép. Sajnos nem nagyon vagyok otthon a számítátechnikában, lemaradtam néhány körrel.
2012. máj. 22. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!