Gamer laptopot szeretnék venni,190-230 ezer ft-ért! Erről a laptopról mi a véleményetek? Asus K73SV-TY277D milyen laptopot ajánlotok?
a laptop,amit kiválasztottam: [link]
4 magos proci legyen, min.4 gb ram és az új mw3 gamet vigye simán, persze majd az új cod gamet is. Ami idén jelenik meg a black ops 2.
enyi pénzböl ilyesmiket tudsz veni max amit linkeltél
cod nak nincs nagy gépigénye
black ops viszont nemtudom milyen de gt 540m az nem gyenge mobil vga szóval fogsz tudni játszadozni vele.
Gtx 260 tól fele olyan erös kb. a 540m
viszont 555m es se sokkal erösebb és 300ezer felet is vanak...
560m es meg 400-500ezer
Hát nem
gtx 260 az elég erös amugy is szóval laptop belinél gtx 570 se lehet a szintjén talán
* 570M
de ahogy irtam laptopba enyiért nem tudsz jobb vga st venni
de ha nem fontos akor géped bövitsd vagy vegyél egy új gépet és régiböl ezt azt tarts meg
itt egy videó. battlefield 3 ultra beállítás.
http://www.youtube.com/watch?v=n10nkb-Xm5s
GT540M simán viszi. az asztali GTX260 vga-m ultra beálítással kb. ugyanennyi az fps. szaggat a game. hogy is van ez?? annyira nem lehet gyenge a GT540M.
hát ez sokminden mástól függ
tudom hogy battlefield 3 megy rajta fullon
na de gtx 260 on hogy megy? FULL HD ban?
mert laptopon aligha tudod FULL HD ban játszani még ha birná vga akkor se csak ha van monitor is melé
én nem mondtam hogy rossz
pont azt mondtam hogy jó
viszont asztalit jobbat vehetnél árán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!