Miért akadozik a fifa 07 a gamerangerban?
Milyen géped van?
Amúgy meg ping.....
CPU: 1,6 GHZ
Ram: 1 GB
VGA: 512 MB
HDD: 200 GB
Ja, hát akkor egyértelműen nagy a pinged.
Ne torrentezz, vagy más program ne fusson, amíg játszol.
Még egy tipp:
Csak Magyarországiakkal, vagy szomszédos országban levőkkel játssz, úgy gyorsabb az adatátvitel.
Bocsi a lassú válaszokért.
Minden programot zárj be, ne tölts semmit.
Hogyha lassú az internetkapcsolatod, akkor még főképp zárd be a programokat.
A Webböngészőt mindenképpen zárd be, utorrent stb. szintén ne fusson.
De az is lehet, hogy a második személy, akivel játszol neki magas a ping-e, ebben az esetben ne játssz..
Még egyszer kifejezem, hogy csak Magyarországi, Szomszédos országbeliekkel játssz, gyorsabban mennek át az adatok.
Hogyha távol vagytok egymástól, az is lassíthatja a játékot, mivel nem ér el elég gyorsan az információ a gépedre, illetve fordítva.
A programok bezárása is azért fontos, mert hogyha te egyszerre több dolgot csinálsz az interneten, akkor több helyre/ több helyről kell menjen az info.
Remélem segítettem.
De régen is játszottam gamerangerben, és külföldiekkel is játszottam és nem akadt
Most meg minden programot bezárok: skype, utorent stb. mégis akadozik. És egy magyarral is próbáltam játszani de akadozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!