Mit csinálhatok ilyenkor?
Figyelt kérdés
Win 7-em van és 2 partícióra van osztva a winyó C , D. C-n van a windows és szószerint semmit nem telepítettem rá 25gb hely a plafon ott és szinte 0-n van mindig 160gb-os winyóm van. Töredezettségmentesítés volt, lemezkarbantartó szintén semmit nem használ. segítsetek légyszi nagyon idegelő a dolog =/2012. máj. 22. 15:58
1/2 eNerdzsy válasza:
Nekem is win7-em van fent a C meghajtón 21Gb-foglalt mert az operációs rendszer mellett jó néhány program és játék is helyet kapott magának az utóbbi két évben amikor fel lett telepítve.
Nem tudom elképzelni azt, hogy nálad csak az operációs rendszer foglaljon 25Gb-ot.
Vezérlőpult - Mappa beállításai - Nézet - Rejtett fájlok és mappák magjelenítése. Ezután nézd át újra a C meghajtót.
Vigyázz azért, hogy rendszerfájlokat ne törölj ki.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi szépen =] valamit mostmár ezzel össze tudok ügyeskedni (=
2012. máj. 22. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!