Hogy lesz hosszúéletű a notebookom aksija?
Figyelt kérdés
Ha feltöltött,ki szoktam húzni, és úgy dolgozom vele tovább, míg újra lemerül. Vagy jobb lenne, ha konnektorba dugnám, kivenném az aksit,ha fix helyen vagyok?2009. jún. 28. 11:19
1/2 anonim 

válasza:

a notebookokban általában van egy ilyen akkummlátorkimélő program,ami automatukusan meriti majd ujrafeltölti az aksit, ja meg mivel egy átlag aksi 1000x birja ki a feltöltést ezért ajanlatosabb nem az akksit hasznalni ha megteheted..
2/2 anonim 

válasza:

Igen, jobb ha otthonról hálózatról használod, utakra pedig jó az akku.
Nekem van egy 7 éves notebookom, és az akkuja még 1 órát (átlagosan 50 percet) kibír, mert otthon mindig váltóáramról viszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!