Kékhalál, fekete képernyő, stop üzenetek . Valaki segitene? (Lent)
Mikor megkaptam a gépemet randnom alkalmakkor kaptam kékhalál 2perctől-6óráig elment szervizbe újrarakták 32bytes win7-re (64 bytesről)és most inditás után 2-6óra után kékhalállal lefagyott (az üzenet általában megmarad) utána újra akartam inditani és akkor lefagy a biosba...próbálkoztam párszor valamikor a windows inditásánál de gyakoribban a biosban fagyott le ... most már nem fagy le biosba de egyszer csak kitalálta a gép hogy nem eredeti a windows de miután várok 1-2 órát megy minden rendesen (a windows eredetiségén kivül) de most amikor 2-6óra után megkapom a kékhalált és ujra akarom inditani a windows inditásánál fekete minden...
stop üzenet mindenféle szokott lenni ahogy kékhalál is (IRQL not less or equal,Memory management error,Pen_list corrupt) valaki ötleteket?
Ez egyértelműen hibás RAM lesz, de azért ellenőrizd le, hogy legyen a boltban mire hivatkozni.
Használhatsz sima írható lemezt is, csak az pocséklás. Gondoltam, mindenkinek akad otthon egy újraírható lemeze, de ha nincs, nem kötelező. Pendrive-ra is rá lehet rakni, de az macerásabb.
Bootolás = rendszerindítás. Ha BIOS-ban a CD meghajtó van első helyre téve rendszerindító eszköznek, akkor csak berakod a lemezt, újraindítod a gépet, és el is indul a lemezről. Mint amikor windows-t telepítesz. Ha elindult, akkor onnantól már teszi a dolgát automatikusan.
Ha nem a CD meghajtó az első indító eszköz, akkor vagy át kell állítanod, vagy ha az alaplapod BIOS-a tartalmaz boot menü opciót (álalában F11-gyel hozható elő, esetleg F8-cal), akkor ott ki lehet választani a meghajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!