Hogyan kell az amazonról rendelni? Megéri? (Kindle e-book)
Figyelt kérdés
Ha jól láttam Magyarországon legolcsóbban 36000-ért van, az amazonon pedig ugyanaz az ebook 79 dollárért, ami kb 18000 Ft.
De nem tudom hogy ez használt e, és hogy van e rá garancia. Meg hogy egyáltalán hogyan kell rendelni és mennyi a kiszállítás, vám.
Valaki tudna segíteni?
2012. máj. 8. 21:02
1/5 anonim válasza:
A kindle nem 1 virtuális shop, ahol ebookokat lehet venni?
2/5 anonim válasza:
Nem ertem.. gari ebookra? Vám rá? Nem kapod a kezedbe..
3/5 A kérdező kommentje:
Pont ezért kérdezem, mert semmit nem tudok erről. Még nem rendeltem
2012. máj. 21. 21:47
4/5 anonim válasza:
a válaszolók nem értették meg, hogy egy ebook olvasó eszközről, a Kindle ről beszélsz... Annyit tudnod kell, hogy a 79 dollárosat csak az USA-n belül árulják, a kindle 4 Európaiaknak 109 dollár, és arra még jön 20 postaköltség, meg 25-30 áfa/vám, szóval olyan 160 körüli lehet a végösszeg, ami forintban 38000 körül van... Vaterán viszont árulják 30-40 ezer között. Na azok viszont az amerikában eladott 79 dolláros reklámmal ellátott (KSO, kindle special offer)készülékek. Ezek még ezzel az árral is megérik szerintem. Én is tervezem, hogy veszek egy Kindle 4-et, de még várok vele, gyűjtögetek még rá :D Ja és a garanciáról annyit, hogy elvileg ha új és bontatlan cuccot veszel itthon, akkor bekapcsolásnál regisztrálsz az amazonnál, és kapsz tőlük 1 év garanciát! szóval vaterán is veheted, akkor is ad az amazon garanciát.
5/5 anonim válasza:
Jaa, hogy ez egy ebook olvasó.. Így már oké ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!