Hogy tudok az amazonról rendelni vagy tudtok róla valamit?
Szóval szeretnék az Amazonról rendelni de félek a szállitási költség miatt meg hogy nem kapom meg a cuccom vagy sokára.
Valakinek van valami tapasztalata?
Nekem meg nem volt bajom az Amazon-nal.
A bankkártyás fizetés, a szállítás és a megrendelt holmik minőségére sem lehet kifogásom. A mókás csak az volt, rövidebb ideig tartott Magyarországra érnie a csomagnak, mint itthon kikézbesíteni.
Volt olyan, hogy 3 db új (egyik friss megjelenésű) audio cd szállítással együtt olcsóbb volt, mint itthon 1db ugyanezen lemezek közül.
Annyit tudni kell, hogy az Amazon európai áruházai sokkal-sokkal drágábbak, mint az amerikai. Viszont, ha vámolandó terméket veszel, akkor már nem biztos, hogy az amerikai áruházból érdemes rendelni.
Aha,szeretnék rendelni egy pólót(18dollár)
Mennyit kellene költenem a megrendelésre?
Mármint nem drága a szálítás.(kerestem a pólót a német amazonon is de nem találtam egy August Burns Red-es póló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!