Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen laptopot vegyek?

Milyen laptopot vegyek?

Figyelt kérdés
1-2 tippre lenne szükségem, hogy úgy 100-120 között milyen laptopot ajánlotok. Esetleg linkek is jöhetnek róla. Nagyjából a proci+ram+videókártya egy szinten legyenek ha lehet.
2012. máj. 7. 12:56
 1/4 djhell ***** válasza:
és mire szeretnéd használni? ha játékra akkor erősebb kell, ha munkára akkor gyengébb, hogy tovább kitartson az aksi :)
2012. máj. 7. 18:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát nem azt mondom, hogy egész nap játszani akarnék rajta, de azért hetente pár órát biztos szeretnék. Ezért is írtam, hogy összhangban legyen a 3 fő tényező
2012. máj. 7. 20:45
 3/4 djhell ***** válasza:

hát játékra azért sokkal erősebb gépek kellenek, viszont ahogy mondtad igyekeztem nagyjából arányos proci ram és videókártya szintű gépet keresni. ezekben mind dedikált videókártya van, hiszen azért játékhoz ez kell és az 1gb kapacitás is :)

[link]

[link]

[link]

és szerintem a legjobb:

[link]

:)

ebben az árkategóriában ezeket találtam amik még jók is, remélem tudtam segiteni. ha bármi kérdésed van akkor irj üzit :)

2012. máj. 8. 17:59
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2012. máj. 8. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!